"Дорогий Володимире Олександровичу, може, ви з несподіванкою почуєте ці слова": Порошенко звернувся до Зеленського (відео)

Лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко звернувся до президента Володимира Зеленського із закликом не ворогувати один із одним, а разом виступити на захист України, зазначають Патріоти України.

Про це п'ятий президент повідомив у ефірі каналу "Прямий" у відповідь на інтерв'ю президента, у якому він висловився про ставлення до попередника. Порошенко наголосив, що "Європейська солідарність" завжди готова підставити плече владі й спільно виступити на захист країни від російської агресії.

"Дорогий Володимире Олександровичу, може, ви з несподіванкою почуєте ці слова. Послухайте, ви мені не ворог. Я з вами не борюся. Навпаки, якщо важко – наша команда завжди готова підставити плече, бо ми дуже любимо Україну. Мій ворог – агресор, який прийшов до нас зі зброєю. Повірте, це і ваш ворог. Мій ворог – ті, хто прийшли й убивають українців. Повірте, це і ваші вороги", – зазначив Порошенко.

Політик підкреслив, що державницькі сили необхідно об'єднати також і для порятунку економіки України.

"Сьогодні було переглянуто прогноз української економіки: з 5% падіння збільшили прогноз до 9% падіння. А сьогодні буде навіть і більше. Ви відсутність хліба збираєтесь замінити попкорном – українці дуже розумна нація, і на це вдруге не поведуться. Країну треба об’єднати, державницькі сили потрібно об’єднати. І спільно, як у 2014-му, разом виступити на захист нашої держави. І тоді буде успіх", – сказав п'ятий президент.


Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...