Досяг свого: Саакашвілі після переведення до гопіталя в Горі припинив голодування, яке тривало 50 днів

Міхеїл Саакашвілі

Екс-президент Грузії і голова Виконавчого комітету реформ України Міхеїл Саакашвілі припинив голодування, яке тривало протягом 50 днів. Знесиленого політика на реанімобілі доставили до військового шпиталю в місті Горі (80 км від Тбілісі), зазначають Патріоти України.

За даними грузинських ЗМІ, автоколона з двох машин швидкої допомоги та близько 10 машин із співробітниками правоохоронних органів, дісталися з в'язниці № 18 у Глданському районі Тбілісі до госпіталю в Горі за годину.

До приїзду ув'язненого на вікна флігеля, до якого помістили Саакашвілі, встановили ґрати, сам флігель оточили автобусами, а входи до шпиталю посилили поліцією.

Нагадаємо, раніше міністр юстиції Грузії Раті Брегадзе заявляв, що після покращення стану здоров'я Міхеїла Саакашвілі буде повернуто до Руставської в'язниці № 12.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...