"Достатньо кожній бабці в селі купити по смартфону": Представник президента у ВР зреагував на петицію про відставку Зеленського, запропонувавши запровадити "народне вето"

Стефанчук закликав залишити "методички 18 століття" в минулому

"Інформаційна бомба" з петицією про відставку Зеленського на сайті президента, спонукало його команду реагувати. З'явились й зовсім революційні пропозиції, зазначають Патріоти України. Так представник Зеленського в Раді Руслан Стефанчук заявив про бажання президента замінити систему петицій так званим народним вето. Про це він заявив в інтерв'ю LB.ua.

"Ми хочемо замінити систему петицій, які не працюють, реальним впливом народного вето... Він працює у багатьох країнах. Якщо Верховна рада ухвалює закони 16 січня (скандальні диктаторські закони від 16 січня 2014 року, що обмежують права громадян. Нині їх скасовано. - Ред.), то за допомогою ІТ-технологій народ мобілізується і накладає вето. Для цього достатньо кожну бабцю в селі забезпечити смартфонами... Ми порахували з економістами, що вигідніше кожній бабці в селі купити смартфончик", - заявив Стефанчук.

На питання, за які гроші це можна здійснити, він відповів: "За ті, які будуть вивільнені від проведення паперових процедур голосування, що існують за методичками 18 століття".

"Ми говоримо про комплексні речі на майбутнє, тому що сьогодні система виборів побудована на ідеології 18 століття. Виявляється, у державі, де всі рівні перед законом, впливати можуть тільки люди, які опинилися у конкретний день, конкретний час у конкретному місці. У період глобалізації суспільства - це нонсенс", - додав Стефанчук.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...