Досвід росіян мав би вже навчити: Невзоров сказав, що робити далі з Придністров'ям і Донбасом

На думку публіциста, війна на Донбасі завдала великої шкоди не тільки Україні, але й самому агресору.
Олександр Невзоров. Фото: соцмережі.

Відомий російський публіцист і журналіст Олександр Невзоров, виступаючи на радіостанції "Ехо Москви", заявив, що окупація Росією територій України, Молдови та інших сусідніх країн була фатальною помилкою, яку потрібно виправляти, передають Патріоти України.

"Приднестровье надо забыть как страшный сон и когда-нибудь ночью подбросить его обратно Молдавии с запиской в кармане: "Простите великодушно. Ошибочка вышла". И вообще, понять, что откол кусков страны у соседей абсолютно бессмыслен. С этих краев ничего хорошего не отколешь", - підкреслив він.

Також потрібно повернути окуповані райони Донбасу Україні. Невзоров переконаний, що війна, влаштована кремлівськими "архітекторами" на сході України, спричинила за собою безліч безглуздих жертв не тільки в Україні, але і в самій Росії. "Вот бессмысленность этого всего действия – это главная донбасская загадка, особенно после Приднестровья, после того как мы имеем наглядный пример, во что превращаются такого рода смешные авантюры", - додав експерт.

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...