"Досвідчений царедворець та людина власних амбіцій": Нардеп розкрив таємниці можливого глави АП при Зеленському

В 2007 році Андрій Богдан був депутатом Верховної Ради, після чого працював уповноваженим по боротьбі з корупцією в Мін'юсті.

Антон Геращенко. Фото: 112 Україна.

Андрій Богдан, який за чутками може стати главою Адміністрації президента при Володимирі Зеленському, є досвідченим царедворцем. Про це в інтерв'ю заявив народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко, передають Патріоти України.

Говорячи про те, чи буде призначення Богдана означати, що Зеленський знаходиться під впливом олігарха Ігоря Коломойського, нардеп зазначив, що Богдан, скоріше, "людина власних амбіцій". "Те, що Богдан ближчий до Коломойського, ніж Сергій Шефір - партнер Зеленського, або інші особи - це очевидно. При цьому, Богдан є не тільки або не стільки людиною Коломойського, як людиною власних амбіцій", - заявив Геращенко.

При цьому він нагадав, що Богдан досить таки відома в політичних колах постать. Так, ще в 2007 році Богдан був депутатом Верховної Ради, після чого працював уповноваженим по боротьбі з корупцією в Мін'юсті. Також він був заступником міністра в Кабміні Миколи Азарова, а також урядовим уповноваженим з боротьби з корупцією.

"Це треба пам'ятати, а я дуже люблю історію, і знати, хто, де, як був ... У нього величезний досвід уже державної діяльності. Він був, між іншим, і кандидатом в депутати Верховної Ради від Блоку Петра Порошенка в 2014 році", - підкреслив нардеп.

Він додав, що Богдан явно "знайомий з тим, що таке державний апарат, і як він працює". "Мені невідомо нічого поганого і нічого хорошого про роботу Богдана на тих постах. Я цим питанням не цікавився, але те, що він досвідчений царедворець - це факт", - резюмував Геращенко.

Джерело: Апостроф

"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...