Досвідчений вбивця мирних людей: Збитий під Черніговом російський майор брав участь у бомбардуваннях у Сирії (фото, відео)

Збитий під Черніговом російський майор Костянтин Криволапов кілька років тому брав участь у бомбардуваннях у Сирії. Тоді він ще був капітаном. Про це повідомляє InformNapalm, передають Патріоти України.

Волонтери зазначили, що звання подполковника окупанту дадуть лише посмертно. "В Сирії вони спокійно тренувались бомбити по цілях без урахування наявності в суперника ППО. В Україні виявилось, що сучасна російська авіація не готова воювати проти більш менш організованої армії", – йдеться в повідомленні.

Криволапов був штурманом фронтового бомбардувальника Су-24, в/ч 69806. Закінчив Челябінське вище військове авіаційне Червонопрапорне училище штурманів у 2007 році.

Після гучного скандалу: Вербицького звільнили з посади заступника генпрокурора

понеділок, 1 липень 2024, 12:28

Заступника генерального прокурора Дмитра Вербицького звільнили з посади, передають Патріоти України. Сьогодні, 1 липня, генеральний прокурор Андрій Костін підписав наказ про звільнення Вербицького за власним бажанням. Згідно з нещодавнім розслідуванням...

Справа не лише в газі: Європейський Союз потрапив у нову залежність від Росії, - Financial Times

понеділок, 1 липень 2024, 11:59

Залежність Європейського Союзу (ЄС) від російських добрив зростає, що загрожує довгостроковій продовольчій безпеці регіону, оскільки місцеві виробники не можуть конкурувати з дешевими російськими продуктами. Відсутність виробництва добрив у Європі може...