Досить брехати: Російських пропагандистів принизили на мітингу в Москві

На мітингу, який відбувся 31 серпня в столиці Росії, Москві, знімальну групу одного з державних каналів оточили протестувальники, які скандували слогани "Пропаганда" і "Досить брехати". Відповідне відео публікує "Current Time".

На запису можна побачити, як група учасників мітингу стоїть навколо журналіста телеканалу "Росія 1" і його оператора. Крім скандування також можна почути репліки окремих протестуючих.

"Вали звідси", - висловився один з учасників протесту.

Самі журналісти "Росії 1" на скандування нічого не відповідають.

"Заслужили народну любов", "Я вважаю це краща відповідь, яку треба говорити таким журналістам на будь-яке їх питання", - пишуть в коментарях до відео користувачі.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....