"Досить розводити шмарклі": Соловйов і Ко влаштували істерику із закликами до помсти через успіхи ЗСУ (відео)

Неадекватний російський пропагандист Володимир Соловйов вкотре вибухнув в істериці. Цього разу він спробував звинуватити в обстрілі тимчасово окупованого Донецька українську армію, однак його насправді влаштували путінські терористи, передають Патріоти України.

За його словами, російський диктатор Володимир Путін нібито наказував забезпечити "безпеку" Донецька. Тепер, коли окупанти влаштували провокаційний обстріл міста, Соловйов закликав мститися.

"Досить розводити шмарклі. Верховний головнокомандувач ще в середині літа поставив завдання забезпечити безпеку Донецька… Помстити треба за наших загиблих. Після перемоги оплакуватимемо і переживатимемо. Це біль, який повинен давати сили до помсти і ненависті", – заявив неадекватний пропагандист.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...