"Досить розводити шмарклі": Соловйов і Ко влаштували істерику із закликами до помсти через успіхи ЗСУ (відео)

Неадекватний російський пропагандист Володимир Соловйов вкотре вибухнув в істериці. Цього разу він спробував звинуватити в обстрілі тимчасово окупованого Донецька українську армію, однак його насправді влаштували путінські терористи, передають Патріоти України.

За його словами, російський диктатор Володимир Путін нібито наказував забезпечити "безпеку" Донецька. Тепер, коли окупанти влаштували провокаційний обстріл міста, Соловйов закликав мститися.

"Досить розводити шмарклі. Верховний головнокомандувач ще в середині літа поставив завдання забезпечити безпеку Донецька… Помстити треба за наших загиблих. Після перемоги оплакуватимемо і переживатимемо. Це біль, який повинен давати сили до помсти і ненависті", – заявив неадекватний пропагандист.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....