"Доведеться відповідати": У Росії погрожують Ілону Маску за передачу Україні станцій Starlink

У Росії почали погрожувати Ілону Маску. Його нібито збираються притягнути до відповідальності за передачу Україні станцій для підключення до інтернету від Starlink. Як передають російські ЗМІ, заяву з погрозами на адресу Маска зробив голова "Роскосмосу" Дмитро Рогозін, передають Патріоти України.

"За нашою інформацією, доставка і передача Збройним силам України абонентських скриньок прийому-передачі Інтернету від Starlink здійснювалися Пентагоном. Ілон Маск, таким чином, причетний до постачання фашистських сил в Україні засобами військового зв'язку. А за це доведеться відповідати по-дорослому, Ілон, як би ти дурня не включав", — заявив Рогозін.

Маск поки на погрози з боку голови "Роскосмосу" ніяк не відреагував. Напевно, у засновника SpaceX є інші турботи, наприклад, угода з купівлі Twitter. Коли стало відомо про придбання соціальної мережі Маском, Рогозін відразу обмежив доступ до свого аккаунту.

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...