"Доведу, що ОПУ на чолі з Єрмаком перетворився на ОЗУ", - нардеп Лерос

Глава держави Володимир Зеленський заявив, що в справі так званих "плівок Єрмака" немає складу злочину, але повірити в це готові далеко не усі.

Народний депутат "Слуги народу" Гео Лерос, який оприлюднив так звані "плівки Єрмака", продовжує звинувачувати главу Офісу президента Андрія Єрмака в корупції. Про це сам Лерос написав в Facebook, передають Патріоти України.

Реагуючи зокрема на слова президента Володимира Зеленського про те, що це пуста справа, яка не має під собою ніяких доказів, нардеп заявив, що "порожньою цю справу зробить глава СБУ Іван Баканов".

"Я не знаю кого саме мав на увазі президент, коли сказав про шантаж, самому тепер цікаво. Я, наприклад, вважаю, що Єрмак займається корупцією і торгує національними інтересами. Та що вже я, це вже зрозуміло кожному, хто здатний подивитися на факти, а не жити конспірологічними теоріями Єрмака про якісь змови. Я продовжу оперувати фактами і доведу, що ОПУ на чолі з Єрмаком перетворився на ОЗУ", - написав нардеп.

Нагадаємо, на великій прес-конференції до річниці президентства глава держави Володимир Зеленський заявив, що в справі так званих "плівок Єрмака" немає складу злочину, і він знає, хто стоїть за цими записами. Зеленський заявив, що цими записами "хотіли шантажувати його особисто для звільнення глави ОП Андрія Єрмака".

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...