Довелося викликати швидку та поліцію: На Житомирщині кандидат від ОПЗЖ влаштував сутичку

Костянтин Чарпіцький вирішив, що мають місце якісь порушення і почав втручатись в виборчу документацію.

У селі Рижів Чуднівського району Житомирської області на дільниці № 181189 в день голосування на місцевих виборах, 25 жовтня 2020 року, сталася сутичка між кандидатом в депутати обласної ради від партії "Опозиційна платформа - За життя" Костянтином Чарпіцьким та членами ДВК. На місце події викликали поліцію та швидку медичну допомогу, бо одній членкині ДВК стало погано, передають Патріоти України з посиланням на "Опору".

"Там мала дільниця на 79 виборців. Приїхав кандидат в депутати обласної ради від «Опозиційної платформи – За життя» Костянтин Чарпіцький. Він вирішив, що там якісь порушення і почав втручатись в виборчу документацію. Йому все не подобалось. До сейфу пішов, йому не сподобалось, що печатка в сумці голови в сейфі, протоколи не сподобалось як лежали. Комісія йому завадила і в них почалась штовханина", - розповів спостерігач "Опори".

Комісія викликала поліцію і поки поліція їхала, під час сварки з цим кандидатом, одній із членкинь стало зле. Місцева фельдшерка надала першу допомогу, але викликали швидку. На сайті ЦВК зазначено, що Костянтин Черпіцький балотується до Житомирської обласної ради від партії "Опозиційна платформа - За життя".

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...