Довершити розпочате: БПЛА вночі атакували НПЗ у Калузі. Гарно горить (відео)

Горить Калузький НПЗ

Невідомі безпілотники атакували НПЗ Перший завод у Калузькій області, Росія. Про це в п'ятницю, 10 травня, пишуть у соцмережах. На місці виникла пожежа.

Звуки вибухів у Дзержинському районі очевидці почули приблизно о першій ночі. Незадовго до цього, за їхніми словами, пролетіло кілька БпЛА.

Нині місцеві жителі повідомляють про масштабну пожежу в районі місцевого Першого заводу.

Нині біля території біля НПЗ чергують рятувальники та силовики, рух обмежений.

Нагадаємо, у ніч на 1 травня безпілотники ГУР уразили Рязанський нафтопереробний завод у Росії та атакували НПЗ у Воронезькій області РФ.

Також повідомлялося, що дрони атакували дві нафтобази Роснєфті в Смоленській області.

"У небі – F-16. Під крилами – ракети США. Цілі знищено!": В ефірі вже лунає те, що лише переслідувало у кошмарах "соколів Путіна"

понеділок, 20 травень 2024, 17:49

В одній із бригад тактичної авіації льотчики Повітряних сил ЗСУ вже відпрацьовують бойові місії на авіаційному тренажері F-16, наданому Чехією. . Начальник групи обслуговування тренажерів зазначає, що отримання цієї сучасної платформи стало справнім ...

"Україна усвідомлює, що війна кінчиться переговорами": Секретар РНБО виступив із заявою

понеділок, 20 травень 2024, 17:45

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Литвиненко заявив, що Україна усвідомлює, що війна закінчиться переговорами, тому підготувала і просуває формулу миру президента Володимира Зеленського. Пряма мова: "Україна чітко усвідомлює, що в...