"Довго це тривати не зможе": Політолог розповів, чому Ердоган продовжує співпрацю з Путіним

Реджеп Ердоган заявив, що Захід нібито нападає на Росію, а та "змушена відбиватися". Турецький лідер і раніше говорив, мовляв, західні держави використовують неправильний підхід до країни-агресорки, передають Патріоти України.

Президент Туреччини покращує свої позиції

У такий спосіб він (Ердоган – 24 канал) вибиває собі кращі позиції в подальших перемовинах, зокрема економічних, – пояснив Чаленко. Так, Владімір Путін прагне зробити з Туреччини газовий хаб. Тож від Ердогана має бути так званий "публічний реверанс" в бік Кремля.

Ердоган хоче переконати Путіна змінити позицію

Утім, все це виглядає доволі абсурдно, адже Захід не нападає на країну-агресорку, а хіба контратакує. Тоді як все, чим займається Росія після відомої "Мюнхенської промови" очільника країни-агресорки – це порушує світопорядок.

На думку Чаленка, Путін тестує Захід на те, скільки вони готові віддати країні-агресорці. Тож, ймовірно, турецький лідер продовжує активне спілкування з російським диктатором для того, щоб змінити позицію щодо війни в Україні.

"Довго перебувати в такій позиції Туреччині не можна, бо вона починає "йти в штики" у власному позиціюванні – Туреччина є країною НАТО, а з ким воює Путін? З країнами НАТО, якщо послухати Соловйова, Скабєєву та Симоньян", – зауважив політолог.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...