"Довічне від президента": Ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" (онлайн-трансляція)

В ефірі програми говоритимуть про всеукраїнське опитування, ініційоване президентом України Володимиром Зеленським, теми опитування, які винесли на обговорення, і про фейки про Євромайдан.

Колишній президент України Леонід Кравчук, лідер ВО Батьківщина Юлія Тимошенко та голова фракції Слуга народу Давид Арахамія стануть гостями програми "Свобода слова" Савіка Шустера, повідомляють Патріоти України.

У студії обговорять, чому президент Володимир Зеленський хоче провести всеукраїнське опитування в день виборів, скільки треба буде вкрасти, щоб отримати довічне, а також, чи змогла команда Зеленського знайти механізм, як позбавлятися від корупціонерів при владі і хто розганяв фейки про повій на Майдані.

Також гостями програми стануть нардеп від Євросолідарності Олексій Гончаренко, нардеп від Голосу Олександра Устінова, Засновник Bihus.Info Денис Бігус, нардеп від Слуги народу Ірина Верещук та інші.

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали: