"Довірився Лукашенкові": Майкл Щур дотепно висміяв "щире зізнання" Зеленського (відео)

Президент Володимир Зеленський порівнює затримання за надуманими звинуваченнями опозиційного білоруського журналіста Романа Протасевича з міжнародними злочинцями і вбивцями - російськими бойовиками "вагнерівцями". Про це сказав теелеведучий Майкл Щур у своїй програмі, передають Патріоти України.

"Уперше президент публічно підтвердив факт операції з затримання "вагнерівців". Хоча до цього він запевняв, що це маячня і такої операції взагалі не було. Зеленський довірився Лукашенку і урочисто приєднався до пів десятка людей у світі, які йому довіряють. З таким самим успіхом він міг подзвонити "вагнерівцям" і попросити їх здатися СБУ", - йдеться в сюжеті.

Інтерв'ю Зеленського Наталії Мосейчук на телеканалі олігарха Коломойського порівняли з "теплою ванною". "Цього разу віником зі зручних питань хльоскали президента України. Все інтерв'ю було "гострим" як карамель в шоколаді.

Зеленський поступово зливається із обіцянки бути президентом виключно один термін. Пройшло всього два роки першого терміну. Виходить, що на четвертому році він буде планувати свій третій термін. Зеленський, мабуть уявляє, як океан людей на руках віднесе його до ЦВК".

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...