Доводиться прибирати після окупантів: Нацгвардійці показали спалену російську техніку на звільнених територіях (відео)

Українські військові передали вітання зі звільнених від російських окупантів населених пунктів України. Вони показали спалену техніку "другої армії світу", яка перетворилася на сміття, передають Патріоти України.

Інспекцію деокупованої території провели бійці Дніпровської бригади Національної гвардії України. Відео опублікували на Facebook-сторінці НГУ в понеділок, 31 жовтня. За словами захисників України, дорогою вони знайшли багато спалених бойових машин піхоти російських загарбників, а також понад 20 протитанкових мін.

"Бійці Дніпровської бригади Національної гвардії України передають привіт із деокупованих територій. Кажуть, що роботи ще багато з прибирання сміття, яке після себе всюди залишають безславні окупаційні війська. Перемога за нами! Слава Україні!" – йдеться у повідомленні.

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...