Доволі відомий спортсмен: ЗМІ з'ясували особу підозрюваного у вбивстві Фаріон

ЗМІ назвали ім я підозрюваного у вбивстві Фаріон

Журналісти Слідство.Інфо ідентифікували підозрюваного у вбивстві громадської діячки Ірини Фаріон у Львові 19 липня, його звати В'ячеслав Зінченко, зазначають Патріоти України.

За інформацією видання, станом на 2023 рік хлопець грав у дніпровській футбольній команді, що діє при місцевій ДЮСШ, а за місяць до вбивства Фаріон брав участь у турнірі Пульс в складі команди Юніори.

Нагадаємо, 25 липня правоохоронці затримали у Дніпрі підозрюваного у вбивстві Фаріон. Очільник МВС Ігор Клименко повідомив, що 18-річний затриманий є мешканцем Дніпра. Під час підготовки до злочину він орендував щонайменше три квартири у Львові, а до злочину готувався два місяці. Слідство схиляється до думки, що стрілець - лише виконавець.

Як відомо, ввечері 19 липня Ірину Фаріон було поранено в голову з вогнепальної зброї у Львові. Жінку доставили в лікарню, але медики не змогли врятувати їй життя через важке поранення.

Повернення військовозобов'язаних з-за кордону в Україну: Польща закликає ЄС піти на зустріч нашій державі

п’ятниця, 26 липень 2024, 0:30

Прибічники такого підходу переконують своїх опонентів у ЄС: якщо Україні бракуватиме солдат, доведеться врешті-решт посилати своїх. Польща вважає, що в ЄС можна створити умови, що будуть стимулювати військовозобов'язаних українців повертатися додому. П...

Загрози оточення Часового Яру немає. Ситуація контрольована СОУ - пресслужба 26-ї бригади ЗСУ

п’ятниця, 26 липень 2024, 0:10

Російські війська в напрямку Часового Яру намагаються просунутися з флангів і уникають прямих штурмів міста. Про це в ефірі телемарафону повідомив офіцер пресслужби 26-ї артилерійської бригади імені Романа Дашкевича Олег Калашников, інформують Патріот...