Дрібна гидота як суть режиму Путіна: Посольство РФ у Мінську відповіло нецензурним хештегом на висилання дипломатів із країн Балтії

Хештег #SmallDickEnergy застосовують до осіб, які демонструють награну самовпевненість, хоча насправді не можуть нічим похвалитися.

Посольство Росії в Білорусі 23 квітня у Twitter відреагувало на повідомлення про вислання з країн Балтії російських дипломатів хештегом SmallDickEnergy. На це звернули увагу журналісти TUT.BY – вони зробили скріншот допису й опублікували його в Telegram-каналі видання, передають Патріоти України.

Так посольство прокоментувало твіт міністра закордонних справ Литви Габріелюса Ландсбергіса, в якому йшлося про те, що Латвія, Литва та Естонія вирішили висловити солідарність із Чехією і вислати двох співробітників посольства Росії за їхню діяльність, несумісну з дипломатичним статусом.

Пізніше твіт із фразою Small Dick Energy – сленговим виразом, який дослівно перекладають як "енергія маленького члена", – видалили. Хештег #SmallDickEnergy застосовують до осіб, які демонструють награну самовпевненість, хоча насправді не можуть нічим похвалитися, зазначають "Открытые медиа".

Джерело видання в дипломатичних колах розповіло, що пост не видалили, а забрали "на доопрацювання". 24 квітня в акаунті посольства розмістили нове повідомлення, вже із двома хештегами і текстом: "#smalldipenergy або #smalldickenergy – вибір за вами".

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...