Дрібничка, але приємна: У Няші Поклонської виникли проблеми в соцмережі Facebook

Соціальна мережа Facebook позбавила верифікації сторінку Наталії Поклонської в соціальній мережі. Про це повідомляють журналісти з посиланням на заяву постійного представника Президента України в Криму Антона Коріневича, яку він опублікував на своїй сторінці в соцмережі сьогодні, передають Патріоти України.

Коріневич написав, що у Поклонської, яка сприяла окупації Криму в 2014 році галочка верифікації була видалена адміністрацією соціальної мережі. Представник українського президента окремо зазначив, що позбавлення верифікації безпосередньо пов'язано із зусиллями чиновника. "У одного депутата Держдуми РФ, яка причетна до сприяння збройній агресії РФ проти України, скоєння військових злочинів, протиправної заборони Меджлісу кримськотатарського народу, зникла галочка верифікації в соцмережі Facebook. Йдеться, звичайно, про Наталію Поклонську", - написав він.

Сама Поклонська поки ніяк не прокоментувала подію. Однак при заході на її сторінку в Фейсбуці галочки верифікації дійсно вже не видно.


Важливий момент: В ISW проаналізували, що допоможе Україні відновити контроль над усією територією

субота, 27 квітень 2024, 12:23

Здатність України повернути всі захоплені росіянами території буде залежати від майбутніх рішень на Заході, в Кремлі та у Києві, а також здатності всіх сторін динамічно змінювати хід війни. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передаю...

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...