"Дрібний тушкан": Галкін креативно відреагував на цькування з боку путініста Мілонова (відео)

Гуморист Максим Галкін, який виїхав з Росії і підтримав Україну, прокоментував цькування на свою адресу з вуст одного з головних путіністів - Віталія Мілонова, передають Патріоти України.

У своїй промові Мілонов сказав: "Це зграя співаючих п*вій. Я не беру до уваги Аллу Борисівну Пугачову, відразу виводжу її за дужки. Алла Борисівна - як велика Крабовидна туманність. На неї не можна ображатися. Це явище, яке є. До речі, Алла Борисівна жодного гидкого слова не говорила".

А ось на адресу Галкіна Мілонов менше стримував себе. Пародиста він назвав "дрібним скунсом в жовтих штанцях". "Я думаю, потрібно їй розлучитися вже з Галкіним. Галкін - мерзенний тушкан. Його, звичайно, на поріг в Росію пускати не можна. Пнем його під жовту попу в штанях. Пішов він геть!",- заявив Мілонов.

"Щось придворний кріпацький театр здає позиції. У Мілонова стендап зачотніший, несподівані образи, хоча тему "попи" до кінця не розкрив. Його вабить моя або будь-яка гумова?", - прокоментував чоловік Примадонни. У коментарях користувачі підтримали Максима.


Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Для України буде дуже корисною: Франція розробляє методику захоплення ворожих окопів "ультраневидимими" бійцями

субота, 18 травень 2024, 19:04

У рамках навчань НАТО французи тестуватимуть нову військову методику, яка повинна бути корисною в Україні. Про це повідомляє RTL, передають Патріоти України. В рамках військових навчань, які пройдуть в Естонії, НАТО хоче продемонструвати росіянам, що в...