Дрібниця, але приємно: Маріна "Русскіє нє моґут нєсті отвєтствєнность" Овсяннікова вже не працює в Die Welt

"Маріна "Русскіє нє моґут нєсті отвєтствєнность" Овсяннікова вже не працює в Die Welt - про це вона сама сьогодні повідомила в інстаграмі", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Спланована операція ФСБ не дала очікуваних результатів - "своя людина" в крупному німецькому інформаційному агентстві не допомогла переламати ситуацію в інфопросторі ЄС на користь Росії? Чи все ж здійснився найменш реалістичний прогноз: спецслужби ФРН зробили належні висновки з попереджень українських і натівських джерел?
Але малоймовірно, що на цьому кар'єра Овсяннікової завершиться, навіть якщо її дійсно свідомо звільнили як агента і для певних кіл вона "провалена". Як полюбляють казати у ворога: "немає покидьків - є кадри". Її притулять деінде - навіть якщо тимчасово "заморозять" і дадуть відпустку.
Та й взагалі: чого це всі раптом вирішили, що вона - професійна журналістка? А не просто шльондра?".

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...