Дрони-бомбардувальники Revolver 860: Жданов розкрив особливість смертоносних БПЛА, які ЗСУ можуть отримати від Тайваню

Військовий експерт Олег Жданов розповів про дрони-бомбардувальники Revolver 860, якими могли посилитися ЗСУ на війні проти Росії, передають Патріоти України.

"Дуже хороший дрон, - заявив він. - Стійкі до радіоелектронних перешкод, у тому числі і російських. Практично замінює міномет".

За словами Жданова, дальність польоту дрона - 20 кілометрів, вантажопідйомність - 140 кілограм, у повітрі він може перебувати 40 хвилин.

"Його особливість - у нього є барабан, як у револьвері, і у цей барабан заряджаються міни. Барабан розрахований на вісім 60-мм мін. Але можна міняти, барабан універсальний. Можна ставити барабан для 120-мм мін. Головне - не перевищити вагу", - зазначив експерт.

При цьому Жданов додав, що на цей час офіційної інформації про те, що такі дрони надійшли на озброєння ЗСУ, немає:

"У відкритих джерелах, на жаль, немає інформації про застосування Revolver 860, які ніби як обіцяв нам поставити Тайвань. Тайвань сам готується до війни, щоб запобігти експансії Китаю. Але цілком можливо, що десь партія є, і наші оператори їх застосовують".

Дрони-бомбардувальники Revolver 860 - загальна інформація

Дрон Revolver 860 - бойовий літальний апарат, призначений для ураження мінами. Ідеально підходить для виконання специфічних завдань. Шансів врятуватися від його удару критично мало. Створювався тайванською компанією Drone Vision. Дрон може нести на собі відразу 8 60-мм, 80-мм або 120-мм мін. За необхідності може скинути відразу всі.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...