"Дрони над Кремлем показали, що оборона РФ - бутафорія": Буданов висловився про вибухи на території РФ

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що удари дронів по Кремлю показали, що оборона РФ - це бутафорія. Про це він повідомив у коментарі журналу The Economist, передають Патріоти України.

Видання пише, що Україна офіційно не підтверджувала свою причетність до операцій на території Росії, проте Буданов "майже не поважає офіційну двозначність".

"Ми на війні. Дрони над Кремлем показали світові, що російська оборона — лише потьомкінське село", — заявив начальник ГУР. За словами оперативника розвідки на ім'я Олег, під керівництвом Буданова ГУР стало "сміливим і автономним органом, який б'є вище за свою вагу".

Він зазначив, що незважаючи на те, що генерал є "майстром інтелектуальних ігор у зовнішньому світі", головний розвідник ніколи не поширював це на колег. "Розуміє, що обманювати ошуканців не можна", — заявив оперативник.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...