Дрони падали прямо на стоянку літаків: З'явилося відео атаки на авіабазу "Саваслейка" в Росії

Російський аеродром "Саваслейка" в РФ атакувала зграя безпілотників. Вони цілилися у припарковані там літаки та падали просто на стоянку. Кадри атаки оприлюднили в мережі OSINT-аналітики "Dnipro OSINT з Гарбузом", передають Патріоти України.

"Відео атаки на аеродром Саваслейка безпосередньо з самого аеродрому. На відео один з дронів падає на стоянку літаків", — йдеться в повідомленні.

На оприлюднених кадрах видно, як оборона російського аеродрому намагається автоматними чергами збити безпілотники, які підлітають до злітних смуг. Один з безпілотників влучає в ціль і вибухає просто між літаками. Як зауважують аналітики, оцінити наслідки вибуху по оприлюдненому відео важко, тому слід дочекатися появи супутникових знімків.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...