Дрони вдарили по російському Орлу: У результаті відбиття "терористичної атаки" пошкоджено кілька житлових багатоповерхівок обласного центру

За інформацією Міноборони Росії, засоби протиповітряної оборони нібито знищили чотири безпілотники над Орловською областю.

Вранці 24 січня безпілотні літальні апарати атакували Орловську область Російської Федерації. Про це повідомили в Міноборони Росії у Telegram. Оборонне відомство РФ звинуватило в атаці Україну.

"Сьогодні вранці припинено спробу київського режиму зробити терористичну атаку із застосуванням БПЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації", — йдеться у повідомленні.

У РФ заявили, що нібито черговими засобами протиповітряної оборони були перехоплені чотири безпілотники над територією Орловської області.

Міноборони РФ

Губернатор Орловської області Андрій Кличков розповів, що вранці в регіоні були знешкоджені дрони. Ніхто з людей не постраждав.

"Друзі, звуки, які ви чули на небі над Орлом, результат роботи Міністерства оборони РФ. Зберігайте спокій. Вранці було знешкоджено чергові безпілотні літальні апарати", — сказав Андрій Кличков.

З його слів, до місць інцидентів у Залізничному та Північному районах було стягнуло служби для забезпечення безпеки населення.

Губернатор Орловської області

Мер міста Орел Юрій Парахін повідомив, що БПЛА було знешкоджено над Орлом. Постраждалих немає, на місці працюють оперативні служби регіонального та міського силових блоків.

Парахін розповів, що в результаті знищення дрона були вибиті шибки в кількох багатоповерхівках у Північному та Залізничному районах, повний обсяг пошкоджень ще з'ясовується.

Логічний крок: Зеленський звільнив начальника УДО, чиї підлеглі готували замах на президента

четвер, 9 травень 2024, 20:27

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Рудя з посади начальника Управління державної охорони України. Про це йдеться в указі глави держави №317/2024 від 9 травня, передають Патріоти України.

"Українці є дешевим інструментом США": Харківського блогера затримали за підтримку Росії (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:29

У Харкові викрили і затримали 24-річного проросійського агітатора. Безробітний чоловік створив анонімний YouTube-канал, підписниками якого були у більшості боти, та вихваляв там тоталітарний режим Радянського союзу, популяризував комуністичну символіку...