"Друг ноги отморозил, могут ампутировать": Найманці "ДНР" скаржаться на відсутність зимової форми, яку "розпродали командири"

Члени незаконних збройних формувань, які воюють на тимчасово непідконтрольних українському уряду територіях Донецької та Луганської областей, скаржаться, що їх командири не дають їм обмундирування для ведення бойових дій в морози. Про це члени НЗФ пишуть в соціальних мережах, передають Патріоти України.
За їхніми словами, «командири наживаються на простих солдатів, розпродаючи майно, і відправляючи бійців в морози на чергування в кросівках і без верхнього одягу».
Член НЗФ зняв на відео свого товариша по службі з позивним «Тихий», котрий після нічного чергування потрапив до лікарні з обмороженням. За словами автора, він стояв на посту «в своїх шмотках».

«Абсолютно ничего не выдали. Вот результат: обморожение, скорее всего будет ампутация. Абсолютно ничего не получаем, вот так вот и воюем», — поскаржився найманець.

Процес набирає обертів: Китай продовжує допомагати РФ відновлювати ВПК, - Згурець

вівторок, 30 квітень 2024, 14:30

Аналітик Defense Express Сергій Згурець розповів, що Китай продовжує постачати РФ устаткування для відновлення військової техніки та компоненти для створення нового озброєння. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Заяви Е...

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...