Друг Путіна дарма сподівається на підтримку правих Італії? Погляд Мелоні в спину Орбана на саміті НАТО "розірвав" мережу (фотофакти)

Мелоні в центрі уваги на саміті НАТО

Прем'єр-міністерка Італії Джорджа Мелоні розсмішила користувачів мережі своєю емоційністю під час робочої сесії на саміті НАТО в Вашингтоні, США. Фотограф зафіксував непідробні емоції італійки під час погляду на прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана.

Прекрасна італійка гримасою показала, що дійсно думає про Орбана, який називається до неї у друзі

Вираз обличчя Мелоні, що демонструє огиду та невдоволення, став вірусним. На платформі Х кадр зібрав понад 20 тисяч лайків за кілька годин, інформують Патріоти України.

На фото видно Мелоні, яка дивиться в спину Орбану, поки той читає документ. Італійка дозволила всім своїм почуттям відобразитися на обличчі, скрививши рот.

Коментатори підтримали настрій лідерки Італії щодо угорського колеги. Дехто навіть зауважив, якщо довго дивитися на неї, можна зрозуміти почуття Мелоні до кожного учасника саміту.

Емоційна італійка справді рідко довго утримує нейтральний вираз обличчя. Фотографи часто фіксують її замріяний, радісний чи зосереджений вигляд.

На концерті Кобзона рекордний аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 20 серпня

вівторок, 20 серпень 2024, 8:51

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.08.24 орієнтовно склали:

Ставки дуже високі: Масштаб російсько-української війни не дає жодній зі сторін виграти її однією операцією, - ISW

вівторок, 20 серпень 2024, 8:44

Українське вторгнення в Курську область, як і російські наступальні операції на сході України самі по собі не є вирішальними військовими операціями, які допоможуть виграти війну, вважають в американському Інституті вивчення війни (ISW), передають Патрі...