Друг Путіна Сіярто назвав політика, з яким можливий "шанс на мир в Україні"

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сіярто вважає, що "шанс на мир в Україні" з'явиться лише у разі перемоги Дональда Трампа на виборах в Сполучених Штатах Америки. Про це угорський політик заявив в інтерв'ю Reuters під час саміту НАТО у Вашингтоні, передають Патріоти України.

Сіярто вважає, що Київ і Москва потребують "потужного зовнішнього впливу" для того, щоб розпочати переговори про мир. Здатен на це, каже очільник угорського МЗС, колишній президент США Дональд Трамп.

"Ми бачимо шанс на мир у разі перемоги президента Трампа. Ми бачимо шанс на хороші відносини між США та Угорщиною, якщо Дональд Трамп стане президентом", - наголосив Сіярто.

З його слів, Будапешт не бачить загрози для НАТО та Європи від агресорки Росії. Адже, наголошує Сіярто, Кремль нібито є "раціональним" і не наважиться на збройне протистояння із Заходом.

Не оминув увагою дипломат і "миротворчі вояжі" прем’єр-міністра Віктора Орбана. Сіярто заявив, що метою Угорщини є припинення війни шляхом "мирних переговорів" за участю Росії та України. "Я думаю, що має відбутися дуже сильний зовнішній вплив, щоб змусити їх хоча б почати переговори. Хто має шанс на це в найближчому майбутньому? Тільки президент Трамп, якщо його оберуть", - вважає він.

"Ситуація цікава складністю вибору": Гельман оцінив, чи буде нова мобілізація в РФ

вівторок, 20 серпень 2024, 7:57

Путіну не залишається нічого іншого, окрім як оголосити нову мобілізацію. Без мобілізації росіяни не зможуть стабілізувати російсько-український кордон, не кажучи вже про витіснення ЗСУ з Курської області. Про це в інтерв'ю розповів російський політтех...

У розхід йде все: Росія через брак кадрів кинула на захист Курщини "космічну піхоту"

вівторок, 20 серпень 2024, 7:50

Командування військами РФ перекинуло свою так звану космічну піхоту на оборону Курської області, де продовжується наступ ЗСУ. Через брак кадрів у мотострілки "перекваліфікували" військовослужбовців із підрозділів Військово-космічних сил, враховуючи пер...