"Друга армія світу" йде в ногу з часом": На Сумщині знайшли карту окупантів із системою координат часів Другої світової війни (фото)

В Україні знайшли карту з системою координат часів Другої світової війни, яку, тікаючи, залишили після себе війська РФ. У мережі пишуть, що знахідку виявили в звільненому від окупантів місті Тростянець на Сумщині. Про це зокрема повідомляють журналісти сумського онлайн-журналу "Цукр". На Facebook-сторінці видання опубліковано фото, передають Патріоти України.

Зазначається, що "цінна" знахідка була в районі вокзалу Тростянця. Судячи зі шматка топографічної карти, яка охоплює Воронезьку, Липецьку й Тамбовську області РФ, використана на ній система координат була розроблена ще в 1942 році, а стан місцевості датований 1990-м.

Видана карта Федеральною службою кадастру й картографії РФ в 1993 році та передрукована в 2007-му. У мережі підписники пожартували з цього приводу. Хоча деякі наголосили, що, найімовірніше, за вказаною картою окупанти пересувалися тільки по території РФ.

"Отак вони, с*ки, і воюють: по старих картах, може, і на краще. "Асвабадітєлі". Щоб їх чорти жарили в пеклі, тварюки!", "Дуже добре, що такі карти, більше помилок нароблять", "Друга армія світу" йде в ногу з часом", "Все, що доводить це фото, це те, що рашисти переміщуватись по території своїх Воронезькій і Тамбовській областях за картами 1990 року. Ну і нехай", – прокоментували користувачі.


Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...