"Друга армія світу" малює схеми... від руки: На Херсонщині бійці ЗСУ знайшли планшет російського артилериста

Українські захисники на Херсонщині знайшли армійський планшет російського артилериста. Бійці здивувалися побачити подібне у ХХІ столітті, адже все було старанно написано, накреслено розфарбовано вручну та акуратно приклеєно до картона. Відповідне відео опублікували українські Telegram-канали, передають Патріоти України.

Боєць зауважив, що військові путінської армії, схоже, не чули ні про електронні планшети, ні про інтерактивні панелі. "Якийсь "ванька" перед смертю старався – все вручну написане, розфарбоване", – із сарказмом розповів військовий.

Однак зовнішній вигляд військової документації окупантів – не єдине, що здивувало захисників. У планшеті було накреслено схеми мотопіхотних батальйонів США та Німеччини. "З ким вони приїхали воювати – неясно", – констатував боєць.

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...