"Друга армія світу?" Російські мобілізовані крадуть один в одного буржуйки і матраци (відео)

Мобілізовані з Росії почали ділитися враженнями від "хороших" умов у таборах, де їх утримують перед відправленням на війну в Україну. Командування не забезпечило новобранців ні теплим одягом, ні буржуйками чи матрацами, передають Патріоти України.

Останнє, а також гроші й загалом все, що погано лежить, "мобіки" просто крадуть один в одного. Про це один із них зізнався на відео, яке знімав для знайомого, а воно вже розповсюдилося в мережі

На кадрах призваний до лав путінського війська солдат ходить огорнутим димом від багать табором, де розташовано один біля одного безліч шатерів. Поряд із ними розкидані дрова, дошки, труби, сітки з картоплею тощо.Він каже, що всі мобілізовані там – як і він, хантийці (корінний багаточисельний фіно-угорський народ, який проживає на півночі Західного Сибіру, в основному в Югрі – Ханти-Мансійському автономному окрузі РФ. – Ред.)

"Тут всі наші пацани. Самі труби шукаємо, самі піз*имо, тому що інакше ніяк не вийде. Щоб ти розумів, сьогодні ми спали з однією буржуйкою. На таку розпалагу вона одна ніх*я не допоможе. Сам чуєш, який у мене голос – капець який просівший. Половина хлопців простудилася", – розповів мобілізований.

Він додав, що обов’язково поділиться із товаришем фотографіями, на яких матрацах їх змусили жити у величезних наметах. Хоча "мобіки" згодом вкрали інші: де саме – у самому ж таборі чи в людей із населеного пункту поряд, – автор ролика не уточнив.

Лише наголосив, що командуванню на їхнє забезпечення й умови проживання начхати. Тож вони вимушені красти, бо "по-іншому тут прожити не можна".

"Відійдеш від намету – в тебе навіть буржуйку вкрадуть, не те, що речі. Ось у мене ні кросівок, ні грошей тепер немає. І як мені сказав цей заступник ваш Комаровий: "Я тобі що, мамка-татко?.." – обурився майбутній окупант.

Для України буде дуже корисною: Франція розробляє методику захоплення ворожих окопів "ультраневидимими" бійцями

субота, 18 травень 2024, 19:04

У рамках навчань НАТО французи тестуватимуть нову військову методику, яка повинна бути корисною в Україні. Про це повідомляє RTL, передають Патріоти України. В рамках військових навчань, які пройдуть в Естонії, НАТО хоче продемонструвати росіянам, що в...

Поки ворог намагається проломити українську оборону на Харківщині, Донеччині, Херсонщині: ЗСУ покращили тактичне положення під Лиманом

субота, 18 травень 2024, 17:59

З початку поточної доби на фронті відбулося вже 44 бойові зіткнення, найбільше – на Покровському, Краматорському і Курахівському напрямках. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні в суботу, 18 травня. На більшості напрямків російські загарбники продовж...