"Друга армія світу" - це бутафорія": Українські військові знайшли картонні погони, які належали російському підполковнику (фото)

Схоже, російська армія має серйозні проблеми із забезпеченням. Якщо раніше у мережі публікували фото "скромних" сухпайків, чи зношеної форми, то цього разу дійшло до картонних погонів, передають Патріоти України.

Картонні погони для росіян

Загарбників вдало витісняють і нищать, а знахідки, які вони за собою залишають, не можуть не дивувати. У Генеральному штабі ЗСУ опублікували пагони з картону – загарбники в принципі ні на які інші не заслуговують.

Варто зазначити, що погони належали не кому-небудь, а підполковнику "елітних" російських десантників Дмитру Барарю. "Погони з картону для підполковника ВДВ – схоже з логістикою у росіян не дуже. З рубрики "друга армія світу" – бутафорія", – іронізують захисники.

На якому саме напрямку знайшли знахідку, у ЗСУ не вказують. Та з логістикою у росіян від початку чи не на усій лінії фронту було не дуже, а тепер, після активного наступу – тим більше.

Шукають незгодних із окупацією: Росіяни створили "антитерористичну комісію" на ТОТ

четвер, 16 травень 2024, 20:01

Росіяни створили на тимчасово окупованих територіях псевдоправоохоронне об’єднання - "антитерористичну комісію" і шукають у соцмережах незгодних з окупацією. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передають Патріоти України. "Хочуть трим...

"Словаки дали нам приклад": Туск заявив про погрози на свою адресу після замаху на Фіцо

четвер, 16 травень 2024, 19:53

У четвер, 16 травня, прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск оприлюднив одну з погроз, отриманих на свою адресу після замаху на главу уряду Словаччини Роберта Фіцо, передають Патріоти України. На своїй сторінці в X Туск показав скріншот поста, в якому йдет...