"Друга армія світу"? У Бєлгородській області російські військові продали автомати, щоб.. купити їжі

Погане забезпечення армії держави-терориста Росії почало штовхати солдатів на кримінальні злочини. Зокрема у місті Валуйки Бєлгородської області двоє військовослужбовців РФ продали три автомати, щоб купити собі їжу, передають Патріоти України.

Про це стало відомо із заяви командира зведеного підрозділу за фактом скоєння злочину, що опинилася у розпорядженні автора Telegram-каналу "Досье Шпиона". Зазначається, що до Валуйок було передислоковано 200 омсбр 14 АК СФ із Мурманської області.

Як ідеться у документі, старший матрос Євген Кулієв у змові зі своїм товаришем по службі старшиною Сергієм Горячівським вкрали з розташування частини 3 автомати АК-74 і продали їх місцевим цивільним за 45 000 рублів, витративши вторговані гроші на придбання продуктів харчування.

Тепер голодним військовослужбовцям загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі за вчинене, водночас контракти у них були підписані лише на три місяці.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...