"Друга армія світу": У Боровій на Харківщині окупанти ходять у жіночих лосинах та капцях

Російські військові не перестають дивувати. Так, у тимчасово окупованому селищі Борова Харківської області "друга армія світу" має настільки мізерне матеріальне забезпечення, що викликає лише подив і навіть сміх. Про це повідомили у телеграм-каналі селищної ради, передають Патріоти України.

Наприклад, підрозділ росіян, який "квартирується" в одному з місцевих клубів, ходять в заношеному домашньому одязі, деяких чоловіків бачили навіть в жіночих лосинах, а замість берців носять калоші або гумові капці.

За інформацією селищної ради, живуть окупанти здебільшого в установах соціальної інфраструктури і в деяких будинках місцевих жителів. Крім того, окупувавши села громади, російські військові випилюють ліс.

Бойові дії на території громади не ведуться. Втім, як і раніше, відсутній інтернет, слабкий мобільний зв'язок (пробивається тільки в окремих місцях), гостро не вистачає ліків, немає можливості зняти готівку.

Водночас виїхати з окупації на підконтрольну українській владі територію неможливо, окупанти повністю закрили блокпости на в'їзд і на виїзд. Ізюмський напрямок залишається найгарячішою точкою в Харківській області. 14 травня ЗСУ контратакували російські війська на Ізюмському напрямку, відкинувши їх мінімум на 10 км. Так, ворог, що знаходився в Підвисокому, масово передислокується в Гороховатку.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...