"Друга армія світу" знову відзначилася: Окупанти "полюють" за шкарпетками військових ЗСУ (аудіо)

Російські вояки не перестають дивувати. Окупанти "полюють" за шкарпетками, які видають військовим підрозділів Збройних сил України. Про це в одному з останніх перехоплень СБУ зізнався контрактник ЗС РФ, який розмовляв зі своєю дружиною, передають Патріоти України.

У меня дох*рища украинских носков, и я понимаю …какие они пиз*атые. Наши уставные носки… ими я не знаю че… полы мыть. Понимаешь: мы с тобой покупали трекинговые носки по 400 рублей, по 600 рублей… вот у них такие выдают – зізнається окупант.

Ба більше, він вихваляється американським камуфляжем, який теж поцупив в українців. Хоча запевняє, що справа не у виробнику. Не менш якісне і те, що виробляється для війська в Україні Да даже не брать то, что им поставляют, взять то, что их промышленность шьет. Взять их рюкзаки, шлема их. Ну это реально уровень. Просто я не знаю, почему именно так – додає вояка.

У РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...