Друга частина "плівок Лероса": Тищенко обговорював з Комарницьким, як розправиться з Дубінським і Бігусом

Виключений з фракції «Слуга народу» нардеп Гео Лерос оприлюднив другу частину запису розмови народного обранця Миколи Тищенко з екс-співголовою фракції “Блоку Леоніда Черновецького” в Київраді Денисом Комарницьким. Відповідне відео Лерос опублікував в YouTube, передають Патріоти України.

Лерос нагадав, що розсекретив матеріали, які зібрала СБУ в рамках кримінальної справи про корупцію в Києві. Запис був зроблений, коли Комарницький, якого нардеп називає «смотрящим» за Києвом, поїхав у сауну до свого друга і партнера.

На записі чутно, як людина з голосом Комарницького міркує про методи розправи з нардепом від «Слуги народу» Олександром Дубінським і самим Леросом.

“Але ось повинна бути програма і по Дубінському, і по Леросу. Може я його десь обійму в ресторані. Просто обійму, щоб він пурпуровим став. Я його можу балончиком пофарбувати. Ну просто підійти там, балончиком. Можу зеленкою. Пам’ятайте всім подобалося зеленкою”, – каже Комарницький.

Також він пригрозив пристебнути Лероса наручниками до автомобіля і змусити бігти.

“Можу його обійняти, зеленочкою облити, сказати дивіться на цього клоуна. Сяду, обійму скажу, ось це депутати. Лерос, да? Ну … пробігтися. Скільки він бігає? Ну давай, можу наручниками пристебнути і 10-ку пробігтися так, щоб кайфанули. Ну а як же, ще покличемо, щоб йому допомогли там. А чого? Займеться спортом”, – сказав, ймовірно, “смотрящий” за Києвом.

За словами Лероса, Комарницький зателефонував Тищенку і виклав йому свою ідею, як розправитися з опонентами.

“Він про мене наплів стільки гидот, що він за це повинен заплатити за нашим законом. О, бл * ять, може якесь відро бруду вилити йому на голову? Ось ми зараз закон і підробимо. Це треба взяти, сказати … вилити гівна і сказати, ось на тобі. На камеру. Самому зняти, сказати ось дивись. Тобто можна взяти камеру, зарядити йому по еб*лу і заплатити відразу йому, дістатися 17 тис.грн», – заявив нібито Комарницький «слузі народу».

Пізніше під час розмови по конференц-зв’язку з Тищенком і журналістом видання «Вести», ймовірний Комарницький згадав і журналіста Дениса Бігуса.

“Дивіться, я ще хочу попросити, хлопців, подивіться Бігуса зарядити точно ніяк не можна? Коль, подумай, да. Бл*ять, тобто акуратно так», – додав він.

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...

Можна собі уявити настрої у Кремлі: Через загрозу санкцій США Китай вперше за півтора роки скоротив експорт до Росії , – Bloomberg

четвер, 18 квітень 2024, 6:23

Китай залишається головним постачальником стратегічних товарів необхідних для продовження війни проти України. Експорт товарів з Китаю до Росії у березні впав вперше з середини 2022 року після погроз США розширити санкції проти китайських компаній. За ...