"Другою людиною України" Андрія Єрмака призначила Зеленському Росія, - екс-шпигун КДБ

"від джерел, які заслуговують на довіру"

Радник Володимира Зеленського щодо зовнішньої політики, глава Офісу президента України Андрій Єрмак нібито був призначений на посаду за участю Росії. Таку заяву в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону зробив колишній розвідник КДБ, однокурсник президента Росії Юрій Швець. Запис розмови було опубліковано на YouTube- каналі Гордона, зазначають Патріоти України.

"Коли тобі агресор призначає головного радника зі взаємин із Москвою, а потім і взагалі у всій зовнішній політиці України, я просто розводжу руками", – сказав Швець.

На запитання Гордона про причини таких висновків ексрозвідник відповів: "Росія поставила, наскільки я знаю, питання про те, що Єрмак – це єдина людина, з якою Кремль буде розмовляти про врегулювання".

"Ви твердо це знаєте?" – перепитав журналіст.

"Ну як... Ви знаєте, завжди є поле для сумнівів", – виправдався Швець.

Ексрозвідник додав, що чув цю інформацію "від джерел, які заслуговують на довіру".

"У мене є підстави так вважати. Інакше поява Єрмака там взагалі незрозуміла", – сказав він.


Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...