Другий генпрокурор Зеленського - перевірений "кварталівець": Сергій Іонушас, що відомо про "на 100% моя людина"-2

Хто такий Сергій Іонушас: що відомо про кандидата в генпрокурори

Сергій Іонушас, згідно численних інсайдів у ЗМІ, є головним кандидатом на посаду генерального прокурора України, зазначають Патріоти України.

Хто такий Сергій Іонушас. Не зважаючи на прибалтійське прізвище і російське походження 40-річний уродженець Санкт-Петербургу та юрист "Кварталу" називає себе українцем.

Освіта. За фахом Іонушас юрист. Навчався в Національній юридичній академії ім.Ярослава Мудрого, потім в Інституті інтелектуальної власності, а також в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету ім.Тараса Шевченка.

Кар'єра. Сергій Іонушас працював адвокатом і юристом. Є патентним повіреним, членом Асоціації адвокатів України та Асоціації правників України.

До того, як пройшов у Раду на парламентських виборах 2019 року, Іонушас керував юридичною фірмою "Гелеон". Ця фірма представляла інтереси студії "Квартал 95".

Політична діяльність. Під час президентської кампанії, Іонушас був довіреною особою Володимира Зеленського. Майбутній президент представляв його як члена "ЗеКоманди", який відповідає за сферу правосуддя.

Джерело: РБК-Україна

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...