Другий трускавецький зліт: "Слуги народу" заселять готель Rixos-Prykarpattya, де найдешевший номер за добу майже 3000 грн (фотофакти)

Фракція "Слуга народу" у Верховній Раді проведе виїзне засідання у Трускавці 1-2 жовтня. Про це повідомила пресслужба партії. Засідання проходитиме у готелі Rixos-Prykarpattya, зазначають Патріоти України.

На території працюватиме медіацентр, де проводитимуть брифінги керівництва, представників партії, фракції, запрошених гостей.

Допускатимуть журналістів, акредитованих у медіацентрі, із Covid-сертифікатом про вакцинацію або негативним ПЛР-тестом, зробленим не раніше, ніж за 72 год.

Одномісний номер у Rixos-Prykarpattya становить для однієї особи в "низький сезон" (з 1 вересня по 23 грудня) від 2 840 грн (зі сніданком) до 20 600 (апартаменти, повний пансіон).

Для двох осіб - від 3 440 грн (зі сніданком) до 21 900 відповідно.

Також тарифи можуть передбачати басейни, сауни, римську парну, тренажерний зал, аквааеробіку.

До прикладу, розмір мінімальної зарплати в Україні - 6 тис. грн, мінімальної пенсії - 1854 грн.

У "Слузі народу" повідомляли, що Трускавець також мають відвідати члени уряду і президент Володимир Зеленський.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...