Другий тур виборів: Дати бій "русскому міру". - Українцям важливо відрізнити віртуальне від реального, - глава УГКЦ

Блаженніший Святослав порадив співгромадянам зробити виважений вибір.
Очільник УГКЦ Святослав (Шевчук). Фото: Фейсбук.

У дні між двома турами голосування на виборах Президента виборцям дуже важливо відрізнити правду від фейку, віртуальне від реального, фальшиве від істинного. Про це заявив Патріарх Святослав (Шевчук), Глава Української Греко-Католицької Церкви на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

«У дні між двома турами голосування під час виборів Президента України нам дуже важливо відрізнити правду від фейку, віртуальне від того, що є реальне, фальшиве від того, що є істинне», - написав він.

Предстоятель УГКЦ також пропонує згадати старозавітну подію, коли вибраний народ завершує свою подорож пустелею і повинен перетнути Йордан. «Боговибраний народ відновив свій союз із Господом і Бог промовляє до Ізраїля: Я кладу перед тобою два вибори – добро і зло, життя і смерть, вибирай життя?» – цитує біблійні слова Блаженніший Святослав.

Напередодні блаженніший Святослав заявив, що Церква повинна надавати суспільству лише певний ціннісний фундамент, але сама не повинна займатися політикою.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...