Другий Зеленський: У Росії знайшли несподівану заміну Путіну

Журналіст Юрій Дудь ідеально підходить на роль російського Зеленського, який надалі може замінити нинішнього президента Росії Володимира Путіна на посаді. Таку думку висловив російський публіцист Станіслав Бєлковський "Еху Москви". Він підкреслив, що Дудь, який зняв фільм про СНІД в Росії, сприймається як рятівник росіян, передають Патріоти України.

"Дудь ідеально виглядає як фігура російського Зеленського. Ми пам'ятаємо, що Володимир Олександрович Зеленський – це український актор і шоумен, який в минулому році став президентом, отримавши в другому турі виборів 73% голосів. З тих пір пішли розмови про те, чи є в Росії аналог Зеленського", – сказав Бєлковський.

За його словами, Дудь набуває все більше підтримки в абсолютно різних колах. "Наприклад, Олексій Кудрін, голова Рахункової палати, дуже високо оцінював фільм Дудя про СНІД і дав масу доручень, пов'язаних з контролем і перевірками того, яке насправді стан епідемії СНІДу в Росії і не занижують чи органи виконавчої влади різні критичні цифри. Швидше за все, занижують. тому якби Олексій Кудрін з його досвідом і потенціалом, в тому числі фінансових, підтримав Юрія Дудя як політика, цей альянс (навіть не побоюся цього слова, тандем) міг би сформувати в нашій політиці абсолютно нову якість не тіль про на думських виборах 2021 року, але і взагалі", – вважає Бєлковський.

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...