"Дружина Лещенка часто гастролює у Росії": Стерненко звернув увагу на цікаві нюанси цих виступів (відео)

Дружина члена наглядової ради державної акціонерної компанії Укрзалізниця, українського політика Сергія Лещенка Анастасія Топольська (вона ж DJ Nastia та SHEIS) виступає в Москві не вперше. Про це 9 травня 2021 року заявив у себе в відеоблозі громадський активіст, ексголова одеського "Правого сектору" Сергій Стерненко, повідомляють Патріоти України.

За його словами, якщо брати виключно відкриті дані зі сторінки Топольської в Інстаграмі, то можна дізнатися, що "вона протягом 2014-2021 року, тобто від початку російської агресії, їздила у Російську Федерацію здебільшого із концертами щонайменше 10 разів".

"А тепер найцікавіше, коли я тільки писав (учора, 8 травня, - ред.) про гастролі Анастасії Топольської у Москві, її виступ ще не відбувся і його можна було скасувати. Розголос піднявся дуже великий. Про цю історію написали практично усі провідні ЗМІ. Але чомусь Анастасія свій виступ не скасувала. більше того, вона стала хизуватися, що вона там була, у Москві", - сказав Стерненко.

Ще одним важливим, на думку Сергія Стерненка, приводом для занепокоєння, є правова підстава, на якій Топольська в той чи інший спосіб перетинає кордон з РФ, адже "у зв'язку із пандемією коронавірусу Російська Федерація практично закрила усі свої кордони для іноземців".

"Туди неможливо просто так потрапити, якщо ти не громадянин Росії. Винятки становлять ситуації тільки якщо ти маєш в Росії зарплатню від 180 тис. рублів на рік, або якщо ти їдеш туди на лікування, або якщо у тебе там є близькі родичі - громадяни Росії, за якими ти маєш доглядати. Анастасія Топольська не підпадає під жоден із цих критеріїв. Ну, хіба що вона має громадянство Росії. Або вона якимось корупційним шляхом "нарішала" собі можливість заїхати в Росію. І це дуже цікавий момент", - зазначив Стерненко.

Своєю чергою Сергій Лещенко, додав автор відео, не став відповідати йому учора на запитання про гастролі своєї дружни на території країни-окупанта.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...