Дружина отримає "Ладу": В Україні ліквідували російського полковника (фото)

В Україні "денацифіковано" чергового російського окупанта. Полковника армії РФ Олексія Харечка було ліквідовано ще 1 вересня. Про це повідомив український офіцер Анатолій Штефан, передають Патріоти України.

У Росії про смерть Харечко написав лише рідний син – через місяць після знищення окупанта. "Полковник Олексій Харечко успішно провів операцію зі згортання та організованого перекидання з метою нарощування зусиль на іншому напрямку. За традицією прикопали по-тихому", – написав Штефан.

Про ліквідацію окупанта в Росії повідомив лише його син – за місяць після загибелі російського полковника. За версією Єгора Харечка, його батько "підірвався на міні".

Російські ЗМІ, зокрема й регіональні, "денацифікацію" чергового окупанта з полковницькими погонами проігнорували.

З 2017 року Олексій Харечко внесений у базу "Миротворця" як воєнний злочинець.

У 2014-2017 роках проходив службу у складі російського окупаційного угруповання військ на Донбасі, відряджений до 8-ї Армії (в/ч 33744, колишні в/ч 89462 – 12-е Командування резерву, в/ч 64722 – військового округу ЗС РФ для участі та забезпечення російської агресії проти України.

Відомо також, що дружину ліквідованого окупанта звуть Оксана Анчугова, саме вона, схоже, може отримати омріяну "білу Ладу".

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...