Дружина Пєскова порівняла українців із шакалами, у мережі запроданку жорстко поставили на місце

Олімпійська чемпіонка у танцях на льоду Тетяна Навка різко відповіла на пропозицію Української федерації фігурного катання (УФФК) позбавити росіянку Анну Щербакову номінації на премію ISU Skating Awards. Дружина прессекретаря Кремля Дмитра Пєскова порівняла українців із шакалами, передають Патріоти України.

"Українська федерація поводиться як шакали просто. Дівчинка причому тут? Дитина, яка ні в чому не замішана. Чиста, світла, олімпійська чемпіонка. Бог їм суддя, цим людям", – цитують ЗМІ 47-річну Навку.

Російські вболівальники залишилися незадоволені такою реакцією колишньої фігуристки, заявивши, що будь-які її слова викликають блювотний рефлекс.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...