Дружина Шарія захищала право Дорофєєвої крутити д...пою на Алеї Небесної сотні, - політтехнолог Голобуцький

Продюсери співачки зробили такий вибір локації свідомо – заради чистого хайпу.

"Шарійова лярва знов блювонула на Україну і українське – це вона так захищала право Дорофєєвої крутити дупою на Алеї Небесної сотні, що й сама з азартом потопталась нашими мертвими: «А потом нас накрыл вонючий Майдан. Своей непробивной кастрюлей. И у нас уже везде летили лелеки. Но лелеки еще летили обязательно в вышиванках». Бо це до наших загиблих ми від зими 2013-14 казали «повертайтесь з лелеками» - адже Герої не вмирають", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Шаріїха так типу «захищає культурний продукт» - мовляв, не цінують у нас артистів, на відміну від Америки. І контент український відстійний, нудний і нікому не потрібний. Ну, в чомусь вона навіть права – принаймні, стосовно якості контенту. Я теж страждаю від неякісного україномовного контенту, але це треба просто пережити. Моментально нічого не робиться, на рівному місці не з’являються ні професійні співаки, ні актори, ні сценаристи, ні режисери, ні композитори, ні автори текстів. Для всього цього потрібен час.
І обов’язково – позитивна дискримінація на рівні держави. В сенсі, і премії, і стипендії, і участь у фінансуванні проєктів, і просто фінансове заохочення до свят, і коефіцієнти до зарплат і гонорарів «за україномовний продукт, зроблений в Україні із залученням українських виконавців робіт». Все те, що робилось за СССР щодо російськомовного продукту і пропагандистів російської мови й культури. Це працює – і працює досі. Бо РФ не припинила таку практику совка.
Зрештою, Дорофєєва і цей скандальний кліп робила виключно на російську і російськокультурну аудиторію. А цій аудиторії ані назва, ані пейзаж Алеї Небесної сотні абсолютно нічого не скажуть. Там навіть антураж Майдану далеко не кожен впізнає, і то хіба завдяки колоні зі скульптурою А.Куща.
Я більше скажу: продюсери Дорофєєвої зробили такий вибір локації свідомо – заради чистого хайпу. Скажімо, я уявлення не мав про цей кліп і взагалі про те, чи ще є та Дорофєєва. А зі скандалу дізнався і навіть подивився трохи.
Зважайте: зараз немає концертів, немає гастролей. Все, що лишається співакам ротом: заробіток з переглядів їхніх офіційних кліпів на ЮТуб. І от цю задачу хайп довкола кліпу на Алеї виконав прекрасно: Дорофєєва нагадала про себе, підняла кількість переглядів і отримала заробіток.
Хоча варто враховувати й іншу частину реалій: людям бракує хайпу. Аудиторія хоче скандальних кліпів, скандальних історій, непристойних фото – вона переглядатиме це по десять разів, обговорюватиме в соцмережах. обмінюватиметься банерочками, качатиме музику на смартфони, ставитиме рінґтони (і це знов заробіток авторам хайпу). Російські продюсери це розуміють. Продюсери україномовних артистів досі вдають з себе цнотливок.
Тому я пропоную прямо зараз якійсь українській групі також хайпонути. Навіть за тими ж принципами: відзняти якийсь стріпденс довкола котроїсь стели з «монументів слави ВОВ» замість шеста. Чи анімувати «Родіну-Мать» для участі в не надто пристойній сцені. Чи хоч зробити перформанс і накласти на статую Ватутіна. Це також гарантовано спричинить хайп і приверне увагу. Зрештою, це шоу-біз, а не Спілка монастирських хорових капел".

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...