Дружина залишилася без чоловіка, зате з орденом: В Україні ліквідували молодого бурята-десантника

В Україні був ліквідований контрактник російської армії-десантник Кирило Варфоломєєв з Мухоршибірського району Бурятії, передають Патріоти України.

Засновник міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, OSINT-експерт Іраклі Комахідзе повідомив, що разом з окупантом могли загинути і його командири.

23-річний бурят Варфоломєєв родом з села Харашибір "мав хорошу фізичну підготовку, займався спортом", а також перебував у так званому військово-патріотичному клубі "Факел", де брав участь у районних і республіканських турнірах "Патріоти Росії".

У росЗМІ не уточнили деталей смерті рядового армії РФ на українській землі, але поспішили запевнити, що він "посмертно нагороджений орденом Мужності". Також додали, що у "спокійного, цілеспрямованого і доброго" загарбника, який обстрілював мирні міста і вбивав українців, "залишилася Молода дружина Олена".

"Рядовий Варфоломєєв служив на посаді механіка-радіотелефоніста відділення командно-штабних машин, у зв'язку з чим резонно припустити, що разом з ним і КШМ "до Кобзона" відправлені і командири", – припустив OSINT-експерт Комахідзе.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...