​Дружина Зеленського збільшила кортеж і загін охоронців: Перша леді їздить на броньованому Mercedes (відео)

11 березня дружина президента України Олена Зеленська приїхала на форум «Україна 30» у КВЦ «Парковий» в оновленому складі.

В кінці осені на один із публічних заходів, яке проходив на Михайлівській площі в Києві, перша леді приїхала на броньованому Mercedes у супроводі співробітників Управління держохорони на седані бізнес-класу Toyota Camry. З нею був десяток охоронців і ще співробітники УДО, яких просто не перелічити. Тепер в автоколоні з'явився позашляховик прикриття і збільшилася кількість машин. За змінами у житті президентського подружжя пильно споглядає проросійська «Страна», зазначають Патріоти України.

Зараз же машини проїхали кілька кварталів від Паркової алеї до поліцейського патруля, що чергував на дорозі. Рух для безперешкодного переміщення дружини президента не перекривали, а лише стежили за правопорядком.

Тепер особисті бодігарди Зеленської слідують за нею на японському джипі Toyota Prado.

А співробітники Управління держохорони пересіли з Toyota Camry на Volkswagen Passat.

Нагадаємо, в червні 2020 року величезний кортеж шостого президента України Володимира Зеленського зафільмували під час його робочого візиту до Чернігова. Автівки потрапили на відео, коли він виїжджав з аеродрому в Півцях. Очевидці нарахували в кортежі, як мінімум, 15 автомобілів.

Також журналісти протягом двох літніх місяців фіксували, що кортеж президента Володимира Зеленського порушує правила дорожнього руху: перевищує допустиму швидкість, перетинає подвійну суцільну лінію, порушує «правила рядності» при повороті тощо.

На столичних Позняках перекривали дорогу для проїзду кортежу Зеленського, що викликало гнів у водіїв.

При цьому на початку свого президентства Володимир Зеленський обіцяв, що громадяни країни ніколи не побачать кортежі президента, а сам він обирає велосипед. Зазначимо, що у серіалі «Слуга народу» президент Голобородько, якого зіграв Зеленський, їздить на роботу на велосипеді.

А в листопаді 2019 року президент Естонії Керсті Кальюлайд під час візиту до її країни президента України Володимира Зеленського подарувала йому електровелосипед.

"Крах плана бандеровского недоумка": Медведєв розкритикував Саміт миру, який організовує Швейцарія

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:17

Заступник голови радбезу РФ Дмитро Медведєв розповів, яку користь для Росії він вбачає у Глобальному саміті миру, запланованому на червень цього року. Про це він розповів підписникам у Telegram, передають Патріоти України. "Користь потрійна. По-перше, ...

Ціна нашого тепла та світла: Скільки енергетиків постраждали від атак на ТЕС із початку війни

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:06

З початку повномасштабного вторгнення внаслідок атак російської армії на теплоелектростанції ДТЕК було поранено 51 енергетика, троє загинули. Про це повідомив генеральний директор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв у Facebook 3 травня, передають Патріоти Україн...