Дубинський більше не керівник "Слуги народу" Київщини і не член Національної ради громад: Розгніваний нардеп зірвав з авто символ Зеленського і "послав" Банкову

Після вчорашнього тріумфу на з'їзді партії, ставленик Коломойського менше ніж за 24 години втратив майже все. Як кажуть в Одесі: "Не долго музыка играла, недолго фраер танцевал!"

Київська обласна організація партії «Слуга народу» прийняла рішення зняти Олександра Дубинського з посади голови осередку. У суботу ввечері розпорядження про скликання такої конференції видав голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко на вимогу колег, що представляють Київщину. Про це повідомили два співрозмовника в керівництві партії, зазначають Патріоти України.

За їх словами, таке рішення було прийнято на засіданні обласної організації в неділю, 14 березня. Самого Дубинського на засіданні не було. Новим керівником київського обласного осередку партії став нардеп від Слуги народу Андрій Мотовіловець.

Співрозмовник уточнив, що після зняття Дубинського з посади автоматично припиняються його повноваження як члена Національної ради громад, куди його вчора затвердив з'їзд партії.

При цьому Дубинський поки залишається членом партії, однак рішення про його виключення повинно бути прийнято найближчим часом, додав співрозмовник.

Сам Дубинський заявив в Facebook про невизнання результатів цього засідання, назвавши їх шахрайськими. За його словами, "київська обласна організація СН проведе позачергове засідання о 12:00", на якому, зокрема, "висловить йому довіру".

Також в Instagram Дубинський посварився з заступником голови ОП Юрієм Костюком. Дубінський опублікував фото свого автомобіля, з якого він зняв зелену плівку, написавши: "Мушу визнати, зелений - був помилкою".

Костюк запропонував нардепові скласти мандат і "довести, що його виберуть без зеленого прапору". У відповідь Дубинський "послав" Костюка.

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...