"Духовно здались вже": Окупанти шукають юристів, щоб втекти з України (аудіо)

Російські окупанти деморалізовані та шукають законні шляхи втечі з України. Деякі з них вже занялися пошуком юристів. Про це свідчить нове перехоплення, опубліковане Головним управлінням розвідки Міноборони. передають Патріоти України.

Під час телефонної розмови загарбник скаржиться матері на загальну ситуацію та своїх командирів. Він зауважив, що необхідно знайти юриста, щоб швидше втекти з війни.

"Командир роти, всі офіцери. І що робити, як нам? Як вчинити правильно? Нам треба бути підкованими. Тому що тут приїжджають, нам намагаються щось впарити. Ми, звісно, їх слухаємо. Але нам здається що це все х*їта *бана. Вже місяць підкріплення очікуємо", - скаржиться окупант.

За його словами, російським солдатам не привозять боєприпасів, а частина загарбників боїться їхати на передову. "Тому що всі сц*ть. Половина взагалі духовно здалась вже. Ми зараз в бехи сіли і зй*бували б звідси", - додав окупант.

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...

Засоби ППО та снаряди: Міноборони Швеції просто зараз поставляє Україні рекордну партію зброї

вівторок, 23 квітень 2024, 8:05

Парламент Швеції минулого місяця ухвалив фінансування нового пакета допомоги для України в обсязі 650 мільйонів євро, він передбачає постачання систем протиповітряного захисту та артилерійських снарядів, які надходять в Україну просто зараз. Про це нап...