Дуля з маком "голубам" ПАРЕ: Москва висунула цинічну умову звільнення військовополонених моряків України

Поки продажні топ-політики Європи, для котрих "бізнес ас южуал" важить набагато більше, ніж цінності свободи та демократії, заграють з Четвертим рейхом, новітній фюрер прогнозовано слідує своїм шляхом.

Павло Клімкін. Фото: inforesist.org.

Росія відмовляється виконувати рішення Міжнародного трибуналу з морського права і висуває неприйнятна умова для звільнення українських військовополонених моряків. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє МЗС України, передають Патріоти України.

Відомо, що вчора зовнішньополітичне відомство країни-агресора надіслало ноту, в якій запропонувало надати письмові гарантії продовження кримінального переслідування українських громадян за російським законодавством.

«Вважаємо цю пропозицію Росії неприйнятною і такою, що загострює суперечку між Україною і Росією з приводу імунітетів військових кораблів», – йдеться в заяві.

Про даний факт Україна вже повідомила в трибунал. У свою чергу міністр закордонних справ України Павло Клімкін на своїй сторінці в Facebook заявив, що таким чином РФ намагається примусити країну визнати судове переслідування військовополонених і побічно погодитися з окупацією Криму. “Так не буде”, – написав він. Відомство в черговий раз зажадало негайно повідомити про час і місце визволення 24 моряків і повернення кораблів.

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...